Kinderpagina

IMG_kopkinderpagina

stippellijn

Hunebedcentrum

Wie denkt dat musea saai zijn, is nog nooit in het Hunebed Centrum in Borger geweest. Met 54 ruïnes van deze grafmonumenten is er namelijk meer dan genoeg te zien en er worden het hele jaar door speciaal activiteiten georganiseerd voor jullie!Zo zijn er verhalenvertellers, knutselmiddagen en kun je bijvoorbeeld prehistorisch een broodje bakken! Leerzaam en tegelijkertijd één groot avontuur

Adres Hunebedcentrum:
Bronnegerstraat 12, 9531 TG Borger
Meer info: https://www.hunebedcentrum.eu

stippellijn

Aqua Zoo Friesland

Als je dol bent op dieren, in ieder geval op dieren die er vreemd uit zien en die zich raar gedragen ga dan eens naar Aqua Zoo.

In Aqua Zoo Friesland kom je dankzij de ringstaartmaki’s, zeehonden en pinguins dus zeker aan je trekken! Waar komen ze allemaal vandaan, wat eten ze en wat doen ze allemaal voor vreemde dingen? Allemaal vragen die jullie beantwoord krijgen tijdens een dagje uit naar Aqua Zoo Friesland.

Adres Aqua Zoo Friesland: De Groene Ster 2, 8926 XE Leeuwarden
Meer info:  https://www.aquazoo.nl

stippellijn

In de enorme koepel van Omniversum!

Vanaf 9 oktober 2018

Pandawelpje Qian Qian wordt voorbereid op het leven in de wildernis. En dat levert superschattige beelden op in de IMAX-film: Pandas, A new story, verteld door Buddy Vedder. 

filmpje: klik hier
Info: klik hier

Bezoekadres: Omniversum, President Kennedylaan 5, 2517 JK Den Haag

stippellijn

Speelbos Gagelbos

Kom lekker spelen en ravotten in Speelbos Gagelbos van Staatsbosbeheer! Op het speelveld staat een groot klimtoestel waar je eindeloos op kunt klimmen en klauteren.

Langs het veld ligt een bos waar je alle materialen vindt om je eigen hut te bouwen. En er ligt sloot. Wil je die oversteken? Spring over de stapstenen, klim over de touwbruggen, slinger met de kabelbaan of pak het vlot! Leuk om eens niet met standaard speeltoestellen te spelen maar je fantasie de vrije loop te laten. Bouw een hut of probeer droog aan de overkant van het water te komen met behulp van een vlot…

Adres Speelbos Gagelbos: Gageldijk ter hoogte van nr 104, 3566 MH Utrecht
Meer info: klik hier

stippellijn

SchatEiland Zeumeren

AHOY!
Ben jij klaar voor een avontuurlijke dag uit? 

Kapiteinsdochter Mare en scheepsjongen Dieke hebben schikbreuk geleden en zijn met hun vlot aangespoeld op SchatEiland Zeumeren. Wat zou hier allemaal te beleven zijn? Ga je met hen mee op ontdekkingstocht…….?

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500m2). De kernwaarden van het avonturenparadijs zijn spelen in een natuurlijke omgeving en het samenspel van kinderen en volwassenen. SchatEiland vaart je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren, schatgraven met de kapitein, goudzoeken, springen en glijden, schieten met de ballenkanonnen en nog veel meer!

Adres SchatEiland Zeumeren: Stroetweg 7, 3781 PR Voorthuizen
Meer info:n https://www.zeumeren.nl/schateiland/

stippellijn