Natuur in beeld

Veel mensen zijn op een creatieve manier bezig met het onderwerp NATUUR. Dit uiten zij onder andere door middel van schilderen, aquarelleren, boetseren, houtsnijden, pottenbakken, tekenen enz.

Wij willen hen graag de gelegenheid bieden dit werk te laten zien op onze website en het met anderen te delen. Het werk moet wel een duidelijke relatie hebben met de natuur. U kunt een foto van uw werk sturen naar dit e-mailadres onder vermelding van ‘NATUUR in beeld’.  Als u het geen probleem vindt dat de kijkers contact met u kunnen opnemen dan kunt u bij het insturen van de foto aangeven dat uw e-mailadres en eventueel website mag worden vermeld. Na positieve beoordeling wordt uw inzending geplaatst en maakt u kans op een prachtig natuurboek.

Hieronder staan vier aquarellen die de natuur als onderwerp hebben. Via de verwijzing naar de website kunt u alles nog eens goed bekijken.
stippellijn

                   Herfstbos            Carbolchampignon           Inktzwammetjes               Blauwe reiger

stippellijn

Hier ziet u vier landschappen in aquarel en acryl

         bomenrij (acryl)            polderlandschap                 heide (acryl)                     branding

stippellijn

Onderstaand ziet u twee afbeeldingen in acryl en een in olieverf. Deze en andere kunt u gedetailleerder bekijken via de website.

                    Kornoelje (acryl)                 Wildgroei Maretak  (acryl)            Reestdal (olieverf)

stippellijn

Succes en we zien uw inzending met spanning tegemoet.   

stippellijn