Natuurexcursies

stippellijn
Je kunt je aanmelden bij de gids via mht.hoogstraat@online.nlstippellijn

Woensdag 15 februari 2023  – Vroege bloeiers in Park Schakenbosch

Op woensdag 15 februari gaat IVN Natuurgids Ria Hoogstraat op stap in de natuur. We gaan op zoek naar de vroege bloeiers in het mooie Park Schakenbosch in Leidschendam. Misschien is de aardhommelkoningin al wakker en zien we haar stuifmeel verzamelen.

Door de grootscheepse kap van bomen en struiken is het een verrassing welke vroege bloeiers we zullen aantreffen.

We besteden ook aandacht aan Valentijnsdag, 14 februari. Wie was die Valentijn en hoe en wanneer is Valentijnsdag ontstaan. Deze wandeling is ook geschikt voor kinderen, ze krijgen extra aandacht van de gids.
De wandeling duurt ca anderhalf uur en deelname is gratis. Bereikbaar met bus 45 en 46.We verzamelen woensdag 15 februari om 14.00 uur bij de hoofdingang van GGZ Haagstreek, Veursestraatweg 185 in Leidschendam.
U kunt uw auto of fiets parkeren bij de voormalige kapel.

Info tel. 07- 3279349 of www.ivndenhaag.nl.

stippellijn

Woensdag 15 maart 2023 – Vroege vogels in Park Schakenbosch

Op woensdag 15 maart gaat IVN Natuurgids Ria Hoogstraat op stap in de natuur. We gaan op zoek naar vroege vogels en genieten onderweg ook van alles water al bloeit in het mooie park Schakenbosch in Leidschendam. 

Door de grootscheepse kap van bomen en struiken is het een verrassing welke vroege vogels en bloemen we zullen aantreffen.

Zet uw oren wijd open en neem vooral uw verrekijker mee. Wat grotere kinderen zijn van harte welkom, ze krijgen extra aandacht van de gids. De wandeling duurt ca anderhalf uur en deelname is gratis.  We verzamelen woensdag 15 maart  om 10.00 uur bij de hoofdingang van GGZ Haagstreek, Veursestraatweg 185, Leidschendam. Auto’s en fietsen kunt u parkeren bij de voormalige kapel. Bereikbaar met bus 45 en 46.
Info tel. 070 – 3279349 of www.ivndenhaag.nl.

stippellijn