Wie zijn wij en wat doen wij

GROEN! natuurlijk is een landelijk platform voor natuurliefhebbers dat wordt gerund door een aantal enthousiaste mensen. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring en kennis opgedaan in natuurclubs als Stichting Bomen Over Leven en IVN. Wij voelen ons sterk betrokken bij het natuurbeheer en natuurbeleid in het land.

Knotwilgen met fluitekruid

Met platform GROEN! natuurlijk willen wij een positief kritisch geluid laten horen, kennis verspreiden en ervaringen delen. Informeren en inspireren.

Hoe doen we dat? Wij bieden actueel natuurnieuws aan, geven info over flora- en fauna maar willen u/jou ook motiveren uw/jouw talenten met ons te delen. Schrijf eens een natuurgedicht, maak een natuurfoto of stuur uw natuurbelevenissen in!
Wij zijn heel benieuwd naar uw inzending(en) en geven die uiteraard een plaatsje op deze website. Inspiratie voor anderen om te volgen en ook in te zenden!

Uiteraard is er gelegenheid tot interactie. Reageer gerust op een thema of neem deel aan een poll over een actueel natuuronderwerp.
U vindt ons ook op Facebook onder: https://facebook.com/groennatuurlijk

Elke maand gratis interessante, leuke of handige informatie over allerlei natuuronderwerpen in uw mailbox? Neem dan een abonnement op Natuur Net Nieuws, de digitale natuurnieuwsbrief voor volwassenen en /of op de tweemaandelijkse versie Natuur Net Nieuws Junior voor de jeugd tot 12 jaar.

Platform GROEN! natuurlijk is uitsluitend digitaal actief. U kunt geen lid of donateur worden.